Naaimachinehuis Bergeijk

Burgemeester Magneestraat 44 Bergeijk

Het Naaimachinehuis is een modern bedrijf met een groot assortiment gerenomeerde merken naaimachines. Sinds decennia geven Hennie en John, vol enthousiasme adviezen aan creatievelingen met een passie voor naaien.

Naast de verkoop van naaimachines en lockmachines heeft men een groot assortiment fournituren en accessoires en kunt u terecht voor reparatie van kleding, het maken van sleutels en stomerijservice. Maar ook het inlijsten van een schilderij of een borduurwerk wordt door het Naaimachinehuis vakkundig verzorgd.

Hennie, de eigenaresse van het Naaimachinehuis, runt de winkel en adviseert klanten bij het gebruik van machines. John, de man van Hennie, is verantwoordelijk voor de reparaties en onderhoud van de machines. Daarvoor volgt hij regelmatig cursussen bij de naaimachineimporteurs, om op de hoogte te blijven van de laatste techniek.

  • Klant - Naaimachinehuis
  • Project - Bouw website voor het Naaimachinehuis uit Bergeijk. Op de website wordt naast algemene bedrijfsinformatie een overzicht van de gevoerde merken weergegeven.
Bekijk project