Caravancentrum De Neerkant

Meistraat 6 Neerkant

Caravancentrum de Neerkant is een caravanbedrijf gelegen op het randje van Brabant en Limburg. Het bedrijf is al vanaf 1979 gevestigd op hetzelfde adres. Ze hebben het dealerschap van de merken Adria en Burstner. Doordat het een klein bedrijf is hebben klanten een gezicht en worden ze, als ze jaren later terug komen, direct herkend. Volgens goed Brabants gebruik staat de koffie altijd klaar.

Het bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte caravans. Ze zijn aangesloten bij de brancheverenigingen Bovag en Focwa waardoor de koper van een gebruikte caravan recht heeft op één jaar garantie. Tevens hebben ze een goed uitgeruste werkplaats waar men terecht kan voor onderhoud en schadereparatie van alle merken caravans. Ook voor het monteren van allerlei accessoires zoals airco's, caravanmovers en fietsenrekken bent u, bij Caravancentrum de Neerkant, aan het goede adres.

  • Caravancentrum de Neerkant
  • Bouw van de website Caravancentrum de Neerkant uit Deurne. De website bevat een op maat gemaakt CMS waarmee o.a. het assortiment, accessoires en het nieuws beheerd kan worden.
Bekijk project
Webdesign Deurne