Zeefdrukkerij Fiers

Loonseweg 10 Hapert

Guus Fiers begon in 1978 als een "alles-op-alles-drukker". Gedurende de eerste jaren ontwikkelde het bedrijf zich van een "alles drukker" tot een specialist op industrieel gebied. Klanten als Philips en Ericsson wisten hen te vinden en gaven het bedrijf de mogelijkheid deze specialisatie verder vorm te geven. Ook begon men in deze periode met tamponprint. Vooral de combinatie zeefdruk met tamponprint, gaf veel industriële toepassingsmogelijkheden.

In 1999 werd het roer door Paul en Hella Fiers overgenomen en ontstonden er nieuwe impulsen. Digitale ontwikkelingen deden zijn intrede en oude technieken werden, daar waar mogelijk, aangepast naar modernere tijden. Kwaliteit en efficiëntie was hier telkens de bepalende factor.

De doka verdween, er kwam een snijplotter, een digitale rolprinter, een vlakbedprinter en een lasersnijmachine. Ook de vraag van klanten veranderde. Behalve toeleverancier van drukwerk zijn ze steeds vaker een oplossingsgerichte partner. Door goede samenwerking kan men het product helemaal naar wens maken. 

  • Klant - Zeefdrukkerij Fiers
  • Project - Bouw van een responsive website voor Zeefdrukkerij Fiers uit Hapert. De website geeft een ruim overzicht van de historie, zeefdruk, tamponprint, digitaalprint, nabewerking en de ligging van het bedrijf.
Bekijk project