Caravanbedrijf B&G

Kloosterstraat 27 Loon op Zand

B&G Caravans is de Caravelair dealer voor het zuiden van Nederland. Naast Caravelair Caravans kunt u bij B&G terecht voor een betrouwbare occasion, BOVAG onderhoud en schadeherstel aan uw caravan. Ook voor alle denkbare accessoires tegen scherpe prijzen moet u in het Brabantse Loon op Zand zijn.

In de showroom van B&G Caravans vindt U vrijwel de gehele collectie van Caravelair. Caravelair caravans staan garant voor zorgeloos en plezierig kamperen, waar en wanneer u maar wilt. Daarom worden alle Caravelair caravans afgeleverd met 3 jaar garantie en 5 jaar garantie op vochtinwerking. Ook heeft B&G Caravans altijd een ruim aanbod gebruikte caravans. Modern uitgeruste caravans voorzien van alle gemakken. In de uitgebreide campingshop vindt u vrijwel alles om uw vakantie tot een succes te maken. Laat u eens verrassen en kom langs in Loon op Zand.

  • Klant - Caravanbedrijf B&G
  • Project - Bouw website voor Caravanbedrijf B&G uit Loon op Zand. De website bevat een op maat gemaakt CMS waarmee het assortiment Caravelair caravans, accessoires en nieuws beheerd wordt. Uiteraard is de website responsive waardoor deze perfect werkt op PC, tablet en smartphone.
Bekijk project