LXRY Carstore Wheels & Tires

Industrieweg 20 Oirschot

Op jonge leeftijd hing zijn slaapkamer vol met posters van Porsches en Ferrari's. Later struinde hij het internet af naar de auto van zijn dromen waar hij zijn spaargeld aan wilde spenderen. Steeds vaker kwam de gedachte in hem op om van zijn hobby zijn werk te maken.

Vol enthousiasme is Mark Habraken uit Oirschot de uitdaging aangegaan en gaat hij dagelijks op zoek naar auto's waarvan zijn hart sneller gaat kloppen. LXRY Carstore richt zich voornamelijk op sportieve betaalbare jong gebruikte auto's met een uitgebreid accessoirepakket. Van een VW Polo GTI met sportstoelen tot en met een bomvolle Porsche Cayenne met 5-spaaks 18" lichtmetalen velgen. Dit zijn enkele voorbeelden waarvan Mark Habraken enthousiast wordt.

Door een uitgebreid netwerk binnen de autobranche heeft LXRY Carstore de eerste keus bij de inkoop van auto's, waardoor zij de beste en mooiste exemplaren voor u kunnen selecteren. Door de kleinschaligheid van het bedrijf bent u altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en optimale kwaliteit. LXRY Carstore verkoopt uitsluitend unieke, goed onderhouden, schadevrije exemplaren. Steeds hanteert men de stelregel dat de auto zo goed moet zijn dat ze hem eigenlijk liever zelf willen houden.

  • Klant - LXRY Carstore
  • Project - Bouw van de website van LXRY Carstore uit Oirschot. Op de website wordt naast algemene bedrijfsinformatie het occasions aanbod aan exclusieve sportieve auto's weergegeven.
Bekijk project