Bouwbedrijf van den Bosch

De Hoefseweg 19 Vessem

Bouwbedrijf van den Bosch in Vessem levert ouderwets kwaliteitswerk, maar denkt eigentijds, vooral als het gaat om materialen en technieken. Men heeft een flexibel team van gemotiveerde vaklieden en een “thuisfront” dat zorgt dat afspraken nagekomen worden. Tegen een dragelijk kostenplaatje is men actief in nieuwbouw, renovatie, onderhoud en verbouw.

Een nieuwbouwproject is voor de meeste mensen een ervaring die ze maar één keer in hun leven aangaan. Een droom die uitkomt en waar jaren voor is gespaard. Bij Bouwbedrijf van den Bosch begrijpen ze dat. Tijdens het gehele proces denken ze met u mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Samen met u wordt het gehele proces doorlopen om zo tot een product te komen in de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Een bouwproject waar u trots op kunt zijn en waar u jarenlang met plezier kunt wonen of werken. 

  • Klant - Bouwbedrijf van Den Bosch
  • Project - Bouw van de website voor Bouwbedrijf van den Bosch in Vessem. De website bevat een op maat gemaakt CMS voor het beheren van de diensten en projecten.
Bekijk project