Google Ads

Een mooie website maar geen bezoekers. Wat nu? Bij Google worden boven en onder de normale zoekresultaten advertenties getoond. Deze advertenties worden alleen getoond wanneer gezocht wordt op de, in de campagne opgegeven, zoektermen. Daardoor wordt uw advertentie alleen getoond aan internetters die in uw product geïnteresseerd zijn. U betaald alleen klikkosten wanneer iemand op uw advertentie klikt. U bepaald zelf uw dagbudget en de regio waar uw advertenties getoond moeten worden. Nieuwe potentiële kopers vinden. Daar draait het om!

De touwtjes in handen 

Bij Google Ads heeft u zelf de touwtjes in handen. Zo is het mogelijk om advertenties uitsluitend te tonen aan mensen die wonen in de door u opgegeven regio. Het is zelfs mogelijk om uw eigen dagbudget in te stellen. Ook bepaalt u zelf hoeveel u maximaal per klik wilt betalen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Handig toch!

Daar draait het om 

Gevonden worden is mooi. Gevonden worden door internetters die op zoek zijn naar uw product is nog veel beter. Door het kiezen van de juiste zoekwoorden en advertentieteksten worden alleen potentiële klanten geprikkeld om op uw advertentie te klikken. Zo trekt u de juiste bezoekers naar uw site. Potentiële kopers. Daar draait het om.

Google Partner

van Zon Internet verzorgt sinds 2004 Google Ads Campagnes. Wij zijn trots dat we voldoen aan de eisen die Google stelt om een Google Partner-badge te verkrijgen. Met de Partner-badge kunnen we laten zien dat we over actuele expertise op het gebied van Google Ads beschikken.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u ook meer uit uw website halen en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Google Ads? Of bent u gewoon niet tevreden over het resultaat van uw huidige Google Ads campagne? Bel 013 - 514 4082. Wij zorgen ervoor dat uw budget zorgvuldig en efficiënt wordt besteed.