Gewoon maar toch uniek

Van Zon Internet biedt sinds 2001 een breed scala aan internetdiensten. Het bedrijf is jong, ambitieus en streeft altijd naar de beste resultaten. Een goede samenwerking met de klant vinden wij erg belangrijk. Op het eerste gezicht lijken we een alledaags internetbedrijf. Wie ons beter leert kennen, weet dat we op veel vlakken toch echt uniek zijn.

webdesign oirschot

We weten best veel 

Internet is complex. Sinds 2001 hebben wij veel ervaring opgedaan. Daardoor weten we best veel. Alles weten is onmogelijk, zelfs voor Van Zon Internet. Geen probleem. In dat geval huren we een specialist in. Dan zijn wij gewoon het mannetje die de dingen regelt. Ook daar zijn wij goed in.

We willen het leuk houden 

U verwacht van ons hoge prestaties. Zoals u zelf ook hoge prestaties moet leveren. Dat vinden wij niet erg. We zien het zelfs als een uitdaging om de beste resultaten te behalen. Maar als het enigzins kan willen we dat wel op een gemoedelijke en leuke manier doen.

We houden de lijntjes kort 

Ook zo’n hekel aan doorverbonden worden of van het kastje naar de muur gestuurd worden? Van Zon Internet is een eenmansbedrijf. Daardoor blijven de lijnen kort, praat u direct met de juiste persoon en kunnen we snel schakelen. Direct antwoord of advies wanneer u het nodig heeft. Dat is wat wij beloven.

We willen resultaat zien 

We zijn eerlijk en oprecht. Daar heeft u als klant recht op. Ondernemers zijn soms een beetje eigenwijs. Wij zijn ook eigenwijs. Wanneer wij een kortere weg naar resultaat zien, doen wij er alles aan om u er van te overtuigen dat onze weg de beste is om uw doel te bereiken. Resultaat, daar draait het om.

Oordeel zelf

Heeft u een hekel aan verkooppraatjes? Houdt u van duidelijke taal met een goed en eerlijk advies? Wilt u een heldere oplossing met één aanspreekpunt? Maak een vrijblijvende afspraak en beoordeel zelf wat wij voor u kunnen betekenen.