Domeinnamen en hosting

De ontwikkelingen op internet gaan snel. Uw website is een belangrijke schakel geworden binnen uw bedrijf. U moet er van uit kunnen gaan dat uw website 24 uur per dag goed te bereiken is. Dat uw site snel laadt, goed beveiligd is en dat u persoonlijke ondersteuning krijgt wanneer u vragen heeft over uw domeinnaam, hosting of e-mail accounts.

In goede handen 

Uw website moet bereikbaar zijn. U moet de hele dag veilig kunnen mailen. Die zaken vindt u belangrijk. Terecht. Wij bij van Zon Internet vinden dat ook. Het is niet voor niets dat wij uw website onderbrengen op een veilige server in een professioneel datacentrum in Arnhem. Deze server voldoet aan alle moderne eisen en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden. Daarom kunnen wij beloven dat het blijft werken.

Een goed begin 

Een goede website. Het begint allemaal bij een domeinnaam. De juiste naam bedenken kan een lastige klus zijn. Bij van Zon Internet begrijpen we dat als geen ander. Via deze link kunt u testen of uw zelfbedachte domeinnaam nog beschikbaar is. Nog geen geschikte domeinnaam? Neem dan contact met ons op. Een domeinnaam is de basis van uw website. Die moet goed zijn. Wij helpen u graag bij het vinden van een onvergetelijke domeinnaam!

van Zon ontzorgt

Heeft u geen verstand van internet? Geen nood! Neem gewoon even contact met ons op. Als u uw wensen kenbaar maakt nemen wij alle technische en administratieve taken van u over. Dan kunt u uw kostbare tijd steken in zaken waar u goed in bent!