De Jong van Laarhoven

Brede Heide 16 Boxtel

De Jong van Laarhoven is een middelgrote boomkwekerij van 100 hectare en heeft een breed en diep assortiment van meer dan 200 verschillende bomen. Het familiebedrijf is in 1982 gestart en heeft inmiddels sterke wortels ontwikkeld in het Noord-Brabantse Boxtel. Zij kunnen u voorzien in bomen met de maat 14-16 cm stamomvang, maar ook in 4x of 5x verplantte bomen in de maat 60-70 cm. Zij maken uw order compleet en kunnen het van transport tot aan het plantgat voor u regelen. 

De leemhoudende zandgrond zorgt voor een hele goede basis voor het kweken van bomen. De bomen worden elke 4 à 5 jaar verplant, daardoor hebben zij een rijk wortelstelsel kunnen ontwikkelen. Dit is van wezenlijk belang om een geslaagde hergroei te hebben op vrijwel elke standplaats.

Men geeft graag gratis advies over groeiplaatsvoorbereiding, verzorging, sortiment en transport. Dit alles met als hoofddoel dat u, als klant, zich vanaf het eerste contact tot in de nazorg welkom voelt.

  • De Jong van Laarhoven
  • Bouw van de website voor Boomkwekerij De Jong van Laarhoven uit Boxtel. De website bevat een op maat gemaakt WordPress beheersysteem waarmee de gehele content beheerd kan worden
Bekijk project
Webdesign Boxtel