Keukencentrum Das

Groenstraat 5 A 1 Wintelre

Das Keukens staat al bijna een halve eeuw bekend als gerenommeerde en klantvriendelijke keukenspeciaalzaak. Kwalitatief hoogwaardige maatkeukens leveren en continue zichzelf verbeteren, staat bij Das keukens hoog in het vaandel. Daarom durven zij al sinds 2004, met een gerust hart, levenslange garantie te verlenen op alle scharnieren en laden geleiders.

Das keukens vernieuwt en moderniseert doorlopend. Zo blijven ze up to date in de top van de keukenbranche meedraaien. Men werkt uitsluitend met A-merken inbouwapparatuur. Werkt er onverhoopt toch iets niet of niet goed? Dan staat de service afdeling meteen klaar om het probleem snel, maar vooral goed op te lossen.

De missie van Das keukens is het combineren van een eerlijke werkwijze met Brabantse gemoedelijkheid. Dankzij deze manier van werken, bestaan zij al ruim 50 jaar en hebben ze al duizenden kwaliteitskeukens verkocht aan tevreden klanten. Daar zijn ze trots op.

  • Das keukens
  • Ontwerp en bouw van de website Das keukens uit Wintelre. De website bevat een uitgebreid overzicht aan klassieke, moderne en aangepaste keukens met een brede keuze aan bijpassende deurtjes en inbouwapparatuur.
Bekijk project
Webdesign Eersel