Clavis Wijnimport

Diessenseweg 35 Hilvarenbeek

John en Pleun de Bruijn zijn in 2008, onder de naam Clavis Wijnimport, gestart met het importeren van betaalbare kwaliteitswijnen. 

Het assortiment van Clavis Wijnimport is zeer zorgvuldig samengesteld. Zij nemen uitsluitend wijnen op hun assortiment wanneer een chateau over een prima reputatie beschikt. Ze stellen hoge eisen aan de wijnmaker en het vinificatieproces en controleren de temperatuur en de luchtvochtigheid van de opslagruimte van het chateau, tijdens het transport en in hun eigen opslag. Hierdoor verkeren de wijnen in topconditie als ze bij de klant worden bezorgd.

Een Chateau moet aansluiten bij de visie van Clavis Wijnimport. Men beschikt daarom over een groot assortiment huiswijnen en wijnen uit het hoge segment die niet in webshops te koop zijn. Dit kunnen zij realiseren doordat zij wijnen exclusief voor Nederland importeren en niet aan webshops en supermarkten leveren.

John en Pleun ervaren de zoektocht naar topwijnen als erg uitdagend en enorm leuk. Ze krijgen energie van het creëren van succesvolle samenwerkingsverbanden. 

  • Clavis Wijnimport
  • Bouw van de website Clavis Wijnimport uit Hilvarenbeek. Op de website vindt u een ruim overzicht aan kwaliteitswijnen en wijnhuizen. Het assortiment is onderverdeeld naar land en streek.
Bekijk project
Webdesign Hilvarenbeek