Michelbrink Elektro

Notelstraat 30 Esbeek

In 1983 stonden Wal en Marjan van den Borne aan de wieg van het huidige Michelbrink Elektro. Vanuit hun garage gingen zij enthousiast aan de slag om klanten op maat te bedienen. Het jonge elektrobedrijf was gespecialiseerd in particuliere woningbouw en volop actief in de agrarische sector met volledige klimaatsystemen, ventilatietechniek en verlichting.

Ed Michelbrink kwam als een van de eerste medewerkers in dienst. Na enkele jaren werd hij mede-eigenaar. In 2003 stapten Wal en Marjan uit het bedrijf. Sinds dat moment staan Ed en zijn vrouw Maria aan het roer.

Elektrische installaties nemen een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven in. Michelbrink Elektro ontzorgt u als klant op het gebied van de betrouwbaarheid en de prestaties van deze elektrische installatie. Dit doen zij met oog voor mens, dier en milieu. Kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en klantgerichtheid zijn bij Michelbrink de normaalste zaak van de wereld.

  • Klant - Michelbrink Elektro
  • Project - Ontwerp en bouw van de website voor Michelbrink Elektro uit Esbeek. De website bevat een op maat gemaakt CMS waarmee o.a. het nieuws, de diensten en de projecten beheerd kunnen worden
Bekijk project