Boomkwekerij van Overbeek

Schansstraat 18 Oirschot

Boomkwekerij Johan van Overbeek is als sinds 1989 gevestigd in de gemeente Oirschot.  Voorheen in het mooie natuurgebied De Mortelen en sinds 1995 op de huidige locatie aan de Schansstraat. Men kweekt bomen op een zandbodem met een fractie leem. Mede vanwege de uitstekende kwaliteit van deze bodem, is men in staat een breed sortiment bomen te kweken.

Voor het kweken van een mooie vormboom is het selecteren van een geschikte boom van groot belang. Heeft de boom voldoende vertakkingen, zitten deze op de juiste plaats en heeft de boom voldoende groeikracht om te voldoen aan de eisen. De bomen worden minimaal 2 maal per jaar gesnoeid. Hiermee bereikt men dat er een intensivering optreedt van de vertakkingen, wat de compactheid van de boom ten goede komt. Zo draagt men zorg voor een jarenlang opgekweekt hoogwaardig product.

  • Johan van Overbeek
  • Ontwerp en bouw van de responsive website voor Boomkwekerij Johan van Overbeek uit Oirschot. De website bevat een op maat gemaakt CMS waarmee o.a. het assortiment, de diensten, het nieuws en de projecten beheerd kunnen worden
Bekijk project
Webdesign Oirschot