H van de Schoot

Lazarusbocht 7B Oirschot

Handelsonderneming van de Schoot is opgericht in 1989 door Hans van de schoot en heeft zich in de begin jaren voornamelijk bezig gehouden met de verkoop en reparatie van reinigingsmachines.

In 1994 ontdekte Hans de markt voor compacte wielladers en heeft het bedrijf verder uitgebreid met de verkoop en service van compacte grondverzetmachines. Dit heeft zich door de jaren heen zodanig ontwikkeld dat naast Weidemann ook het dealerschap van Volvo Compact werd verkregen.

De nieuwe machines vinden hun weg naar o.a hoveniers, stratenmakers, boomkwekerijen, paardenpensions, argrarische sector en grondverzetbedrijven.

Ook worden er veel gebruikte machines verhandeld die tot zelfs ver buiten Europa hun bestemming vinden. Dat geld ook voor de reinigingsmachines die hun bestemming vinden bij gevel en gebouwen reiniging, stalreiniging en onkruidbestreiding.

Tot de dag van vandaag is H vd Schoot nog steeds een kleinschalig familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.

  • H van de Schoot
  • Bouw van de website voor Handelsonderneming H. van de Schoot uit Oirschot. De website bevat een op maat gemaakt CMS waarmee o.a. het nieuws, de diensten en het occasionaanbod beheerd kunnen worden
Bekijk project
Webdesign Oirschot