Kemps Tuinen

Montfortlaan 6A Oirschot

Kemps Tuinen is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht door de broers Jan en Dorus Kemps. Zij creëren tuinen met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Kemps Tuinen onderscheidt zich door advies op maat. Uw persoonlijke keuzes en wensen zijn daarbij erg belangrijk.

Jan en Dorus zien het als een uitdaging om een aangename leefbare buitenruimte te creëren, waarin uw persoonlijke accenten terugkomen. Dit vormt de basis van al hun ontwerpen.

Wanneer u akkoord bent over het definitieve ontwerp, de uitvoering, de prijs en de realisatietijd, gaat Kemps Tuinen vol enthousiasme aan de slag. Tijdens de realisatie gaan ze zorgvuldig en vakbekwaam te werk met als doel een lange levensduur van uw tuin.

Kemps Tuinen ziet het als hun taak om uw tuin perfect in orde te houden en het geheel zelfs naar een hoger niveau te tillen. Vakkundig onderhoud is daarbij enorm van belang.

  • Kemps Tuinen
  • Ontwerp en bouw van de website voor Kemps Tuinen uit Oirschot. De website geeft een duidelijk beeld van de organisatie, activiteiten en een greep uit de gerealiseerde projecten.
Bekijk project
Webdesign Oirschot