Van Eeten Woninginrichting

Willibrordstraat 6 Middelbeers

Arno en Annemieke van Eeten, zijn al ruim 30 jaar, met veel plezier, de eigenaren van Van Eeten mode & woninginrichting. De zaak is overgegaan van vader op zoon waardoor het vakmanschap in de genen zit.

Ze bieden u een hele ruime keuze uit alle soorten raamdecoraties zoals inbetween gordijnen, overgordijnen, horizontale jaloezieën, rolgordijnen en plissé gordijnen. Daarnaast heeft men een uitgebreide collectie pvc, vinyl vloeren en tapijt.

Arno en Annemieke zijn grote voorstanders van duurzaam ondernemen. Daarom is een deel van het assortiment  vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen en oude vloeren.

Persoonlijk advies wordt gegeven in hun winkel in Middelbeers of bij u aan huis. Alle producten worden door Arno ingemeten, gelegd en gemonteerd. Als extra kan men een interieur plan laten maken door Elle. Zij kan u een compleet advies geven voor het inrichten van uw woning.

  • Van Eeten Woninginrichting
  • Bouw website voor Van Eeten Woninginrichting uit Middelbeers. Op de website vindt u, naast wat algemene informatie, ruime informatie over de diensten die men biedt.
Bekijk project
Webdesign Middelbeers