XP Business

Koestraat 13, 5688 AG Oirschot

XP Business ondersteunt en begeleidt u bij de uitdagende processen van het opbouwen van nieuwe zaken, markten en relatienetwerken. Men biedt consultancy, bedrijfsontwikkeling en managementondersteunende diensten. Haar expertise is voornamelijk gericht op de vastgoed- en vrijetijdsbranche. Men werkt met erkende en competente partners in elke fase van het bedrijfsontwikkelingsproces.

Het XP-netwerk voor bedrijfsontwikkeling strekt zich uit van multinational tot startende onderneming, van overheid tot belangrijke particulieren. De combinatie van kennis, netwerk en competenties kunnen bijna alle professionele organisaties in de vrijetijds- en vastgoedsector ten goede komen. Samen met de klant worden verschillende wegen verkend om de gestelde doelen te bereiken. Ervaring, een uitgebreid netwerk en een ongeëvenaard partnerprogramma zullen uw bedrijf een boost geven. 

  • XP Business
  • Bouw van de website voor XP Business uit Oirschot. De website bevat een overzicht van de mogelijkheden en een portfolio van vernieuwende, originele projecten.
Bekijk project
Webdesign XP Oirschot