Zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden in Google. Daar draait het tegenwoordig om. Dat is niet zo vreemd, want dat biedt kansen om in contact te komen met potentiële kopers. Door middel van zoekmachine optimalisatie is het mogelijk om hoger in Google te komen en relevant verkeer naar uw website te trekken zonder dat u hiervoor per bezoeker hoeft te betalen. Samen met u bekijken we hoe we ons doel kunnen bereiken. Want zonder doel kunnen we niet scoren.

Optimalisatie technieken 

Om hoog in de zoekresultaten te komen moet uw website aan allerlei richtlijnen voldoen. Wij willen u niet lastig vallen met ranking factoren als W3C, metatags en zoekmachinevriendelijke urls. Daar koopt u niks voor. Voordat u uw portemonnee trekt willen wij u duidelijk vertellen wat u van ons mag verwachten. Heldere afspraken tegen een eenmalig bedrag. Transparanter kunnen we het niet maken

Verhoog uw populariteit 

Wanneer er naar uw website veel links geplaatst zijn concludeert Google dat uw website populair is. Elke link wordt gezien als een soort van stem. Hoe meer stemmen (links) uw website heeft, des te hoger uw website zal scoren in de zoekresultaten. Van Zon Internet kan de linkpopulariteit van uw website verhogen door het verzorgen van relevante links naar uw website.

Wij zoeken het graag voor u uit

Pakkende teksten op uw website zijn belangrijk. Dat is niks nieuws. Dat deze teksten bijdragen aan de vindbaarheid in Google is voor u misschien wel nieuw. Teksten moeten op een bepaalde manier geschreven worden. Zoekwoorden moeten in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats in uw tekst voorkomen. Hoe vaak en op welke plaats ? Dat zoeken wij graag voor u uit!