Metaal Techniek Oirschot

De Scheper 251 Oirschot

Na het afronden van hun werktuigbouwkundige opleiding kwamen Thijs van den Biggelaar en Joost van Kuringen elkaar tegen als collega's op de engineering afdeling bij Philips. Boordevol ambitie en ideeën besloten zij, in 2006, als zelfstandige door het leven te gaan. Onder de naam Metaal Techniek Oirschot investeerde ze in een professionele werkplaats en Matsuura RA-1F bewerkingscentrum.

In de jaren daarna ontwikkelen ze zich tot een allround specialist op het gebied van metaalverspaning met een ultra modern machinepark. Vakmanschap, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zorgen ervoor dat MTO een gewaardeerd leverancier wordt bij de bekende multinationals in de automotive, research, prototyping, semiconductor en medische industrie.

Door het efficiënt aansturen van de productiemiddelen, het tussentijds controleren van alle processtappen en het inzetten van hooggekwalificeerde medewerkers kan men flexibel reageren op de vraag van de klant en maatwerk leveren in prototype tot kleine series.

  • Metaal Techniek Oirschot
  • Bouw van een responsive website voor Metaal Techniek Oirschot. Het betreft een one-page website. Door te scrollen doorloopt de bezoeker de gehele website.
Bekijk project
Webdesign Oirschot