Chalet Frielinde

Kirchbach 189 9632 Kirchbach

Wim en Ingrid zijn al jaren verliefd op het mooie en gezellige Oostenrijk. De één houdt meer van de winterse gezelligheid op de piste, de ander van de groene alpenweide in de andere jaargetijden. Voor beide is het Oostenrijkse Gailtal een stukje hemel op aarde. Door de aankoop van Chalet FrieLinde is hun droom werkelijkheid geworden.

Chalet FrieLinde is een luxe ruime vakantiewoning geschikt voor een verblijf met 11 personen. Zeer geschikt om met meerdere families of generaties, de vakantie door te brengen. De woning heeft drie woonlagen en is voorzien van alle gemakken. De woning is rookvrij en biedt een mooi uitzicht over het Gailtal.

Vanuit uw ruime, comfortabel ingerichte vakantiehuis kunt u uren wegdromen en moeiteloos de alledaagse drukte achter u laten. Chalet Frielinde wordt per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag.

  • Chalet Frielinde
  • Bouw van de responsive website voor Chalet Frielinde uit Best. De website bevat een overzicht van de mogelijkheden van de accommodatie en al het moois wat Karinthië te bieden heeft.
Bekijk project
Webdesign Best