Hoveniersbedrijf Kolsters

Huygevoort 18A, 5091 SB MIddelbeers

Al bijna 50 jaar is Hoveniersbedrijf Kolsters gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Een mooi familiebedrijf waar vakbekwaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Met een breed aanbod van machines en materiaal is het mogelijk om alle werkzaamheden nauwkeurig en efficiënt uit te voeren. 

Met 10 fulltime medewerkers in de tuinen en één vaste medewerker op het tuincentrum doen ze hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met ruime vakkennis en jarenlange ervaring is men een begrip in de regio, waar ze enorm trots op zijn.

Naast het hoveniersbedrijf vindt u, sinds 2015, een ruim opgezet tuincentrum. Neem een kijkje en laat je verrassen door de gemoedelijke sfeer en de persoonlijke aandacht.

Hoveniersbedrijf Kolsters biedt leerlingen van de vakopleiding graag alle kansen om als stagiaire ervaring op te doen. Puur en alleen omdat men vindt dat men verplicht is jongeren een kans te geven. De tuinbranche zit namelijk te springen om goede en enthousiaste vakmensen. Hoveniersbedrijf Kolsters is dan ook een erkend leerbedrijf. En daar is men heel trots op!

Hoveniersbedrijf Kolsters, een bedrijf met passie voor tuinen waar de wensen en behoeften van de klant het allerbelangrijkst zijn.

  • Hoveniersbedrijf Kolsters
  • Bouw van de website Hoveniersbedrijf Kolsters uit Westelbeers. De website bevat een overzicht van de mogelijkheden en een portfolio van de meest recent opgeleverde projecten.
Bekijk project
Webdesign Middelbeers Hoveniersbedrijf Kolsters