Mobile Sanitary Solutions

De Stad 15 Oirschot

Van Overbeek is leverancier van mobiele sanitaire oplossingen op plaatsen waar tijdelijk behoefte is aan extra capaciteit. Door de jaren heen heeft van Overbeek zich gespecialiseerd in de verhuur van toiletten, douches en aanverwante producten. Uit de onmetelijke vloot kan op ieder gewenst moment de juiste sanitaire oplossing geboden worden.

Van Overbeek is klein begonnen met het verhuren van toiletwagens. Om te kunnen blijven voldoen aan de alsmaar stijgende behoefte aan tijdelijke sanitaire voorzieningen is het aantal producten in de loop der jaren fors uitgebreid. Door het in eigen huis produceren van onder andere wagens en units is de opgedane kennis geïntegreerd in de producten. Hierdoor zijn er diverse producten ontstaan waarmee van Overbeek zich duidelijk onderscheid in de markt.

Zowel de kleur van het logo als de organisatie van van Overbeek zijn al sinds de oprichting groen. Dat van Overbeek maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan is dan ook op verschillende gebieden terug te vinden.

  • Mobile Sanitary Solutions
  • Bouw van de website Van Overbeek Sanitair uit Oirschot. De website bevat een op maat gemaakt CMS waarmee o.a. het assortiment en het nieuws beheerd kan worden. Offerteaanvragen worden middels een koppeling rechtstreeks in het offerteprogramma van Van Overbeek ingelezen.
Bekijk project
webdesign Oirschot