Bouwbedrijf van Heertum

Nieuwedijk 34 Oirschot

Bouwbedrijf X. van Heertum is in 1977 opgericht en kan met 15 vaste medewerkers alle voorkomende bouwwerkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. De werkwijze van Bouwbedrijf X. van Heertum is het best te omschrijven als traditioneel bouwen. Hiermee bedoelt men te zeggen dat er gebouwd wordt met "het goede van vroeger" maar met moderne technieken en materialen om tot een goed bouwwerk te komen.

Voldoet uw woning niet meer aan uw wensen? Bent u toe aan een nieuwe badkamer of keuken? Of bent u er klaar mee dat u op regenachtige dagen niet droog vanuit de auto uw woning kunt bereiken en wilt u daarom graag een carport of zelfs nieuwe garage laten bouwen? Voor zowel een grote of kleine verbouwing kunt u bij bouwbedrijf X. van Heertum terecht.

Bij Bouwbedrijf van Heertum geloven ze dat energieneutraal bouwen de toekomst heeft. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar u ziet het ook terug in uw maandlasten. Vandaar volgt men de ontwikkelingen op de voet en hebben ze hun kennis bij diverse projecten in de praktijk gebracht.

  • Bouwbedrijf van Heertum
  • Bouw website voor Bouwbedrijf van Heertum uit Oirschot. Op de website vindt u, naast een overzicht van een aantal opgeleverde bouwprojecten, ruime informatie over de diensten die men biedt.
Bekijk project
Webdesign Oirschot