Interieurbureau Nanne Schuiveling

Bosweg 173b Oisterwijk

Interieur advies en ontwerp bureau Nanne Schuiveling werkt met veel enthousiasme voor opdrachtgevers in zowel de particuliere als de zakelijk markt. Het aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever is het centraal uitgangspunt. Op afspraak kunt u de showroom bezichtigen. In deze showroom is haar handschrift en aanpak duidelijk zichtbaar.

Nanne studeerde af aan de Design Academie Artemis te Amsterdam. In de richting interieur architectuur & concept. Haar bureau is opgericht in 2002. Nanne is het centrale aanspreekpunt van het bureau, waardoor de lijnen kort zijn. Zij wordt ondersteund door technisch tekenaars en constructeurs. De opdrachten zijn uiteenlopend.

Als interieurarchitect, maakt zij een passend ontwerp nadat zij haar opdrachtgever uitgebreid heeft gesproken. Daaruit ontstaat een mooi traject met als eindresultaat een custom made interieur. Haar ontwerpen combineert zij ook met design van andere ontwerpers. De kleuren-en materiaal-combinaties maken het dan tot een spannend en vernieuwend geheel.

  • Nanne Schuiveling
  • Ontwerp en bouw van de website voor Nanne Schuiveling Oisterwijk. De website bevat een overzicht van de mogelijkheden en een portfolio van vernieuwende, originele interieurs en exterieurs.
Bekijk project
Webdesign Oisterwijk