Van Acht Potcultures

De Bocht 6 Liempde

Van Acht Potcultures is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar zijn wortels heeft in het Brabantse Liempde.  Men heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het kweken van Azalea Japonica, dwerg Rhododendron, Pieris, Choisya en Andromeda in diverse soorten en potmaten. De planten worden afgeleverd met speciaal vervaardigd etiket met plantenpaspoort. Voor de presentatie van de planten wordt ruimschoots rekening gehouden met de wensen van de klant.

Het bedrijf is volledig geautomatiseerd en werkt met space-o-mats op lavabedden. Door middel van deze bedden wordt het water opgevangen en gerecycled. Waar mogelijk worden natuurlijke vijanden ingezet ter bestrijding van plagen.

Men streeft ernaar, om op een duurzame manier, een gezond en visueel aantrekkelijk product te kweken. Daarnaast vindt men het ook belangrijk dat het gehele team met plezier naar zijn werk komt. Dit probeert men, door afwisseling en automatisering, te bereiken.

  • Van Acht Potcultures
  • Bouw van de website voor Van Acht Potcultures uit Liempde. De website bevat een op maat gemaakt WordPress CMS waarmee o.a. het assortiment en het nieuws, in drie talen, beheerd kan worden.
Bekijk project
Webdesign Liempde