Diamant Techniek Moergestel

Kapitein Hatterasstraat 1 - 14 Tilburg

Diamant Techniek Moergestel BV is met een schat aan ervaring een expert op het gebied van diamantgereedschappen. Door jarenlange ervaring in de diamantboorwereld weten zij als geen ander wat de wensen zijn.

De diamantboren van Diamant Techniek Moergestel maken het boren van grote gaten een kinderspel. Vanuit het magazijn in Tilburg levert men een volledig assortiment aan diamantzaagbladen, diamantboren en sleuvenfrezen. Het concept van Diamant Techniek Moergestel is simpel. Gewoon goede diamantgereedschappen tegen een lage prijs. Uiteraard doet men dit in combinatie met een eerlijk advies. Goede kwaliteit is de basis voor succes en continuïteit. Bij Diamant Techniek Moergestel worden er op dat gebied geen concessies gedaan. De kwaliteit wordt continu gemeten en bewaakt door uitstekend gekwalificeerde medewerkers. 

Als u voor 14.00 uur besteld word u bestelling de zelfde dag nog verstuurd. Met een Track & Trace volg systeem wordt de levering van uw bestelling nauwkeurig in de gaten gehouden. 

  • Diamant Techniek Moergestel
  • Bouw van de website Diamant Techniek Moergestel uit Tilburg. De website bevat een uitgebreid overzicht aan diamantzaagbladen, diamantboren en sleuvenfrezen.
Bekijk project
Webdesign Tilburg