Naaykens Tilburg

Lovense Kanaaldijk 61 Tilburg

Al sinds 1945 is Naaykens Luchttechnische Apparatenbouw in Tilburg een betrouwbare partner als het gaat om het produceren, onderhouden en vervangen van industriële ventilatoren, filters en afzuiginstallaties. Als familiebedrijf levert men al jaren meer dan alleen standaardproducten. Dankzij de ruime ervaring in diverse industrieën is men in staat problemen van klanten telkens weer te vertalen in oplossingen op maat.

Of het nu gaat om een totaaloplossing ten aanzien van lucht- of milieutechnische problemen in uw bedrijf of het vervangen van losse componenten zoals filterkasten en leidingwerk: De ingenieurs, tekenaars en monteurs van Naaykens denken altijd met u mee.

De fabricage wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen in de goed uitgeruste werkplaats aan de Lovense Kanaaldijk in Tilburg. Op verzoek worden de installaties, door de monteurs van Naaykens, geplaatst. Regelmatig  worden er  inspecties en onderhoud uitgevoerd.

Naaykens heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen waardoor men in staat is om snel te reageren op vragen van klanten.

  • Naaykens Tilburg
  • Bouw van de website Naaykens Luchttechnische Apparatenbouw uit Tilburg. De website bevat een gebruiksvriendelijk, op maat gemaakt, CMS waarmee de totale website, in drie talen, beheerd kan worden. Uiteraard is de website geoptimaliseerd voor smartphone en tablet.
Bekijk project
Webdesign Tilburg