Dierenartsen Midden Brabant

Beekseweg 11A Diessen

Vanuit vestigingen in Diessen, Goirle, Tilburg en Reusel verleent Dierenartsen Midden Brabant diergeneeskundige zorg van hoge kwaliteit. Als groepspraktijk wil men voorop lopen met de diergeneeskundige zorg. Om dit te bereiken blijft men continu streven naar vooruitgang en houdt men de nieuwste ontwikkelingen in de gaten. Dit bereikt men door samenwerkingsverbanden, nascholing en een breed netwerk in de sector.

Op de locatie in Diessen bevindt zich het Brabants Veterinair Laboratorium waar diergeneeskundig laboratorium onderzoek wordt verricht door vakkundige laborantes. Met behulp van moderne technieken en kennis van zaken per diersoort verleent men diergeneeskundige zorg van hoge kwaliteit, dat is immers hun passie! Waar nodig wordt voor optimale dienstverlening samenwerking gezocht met andere praktijken. VGTZ, Poultry Vets en Paardenartsen Brabant zijn daar voorbeelden van.

  • Damb
  • Bouw van de website Damb uit Diessen. De website bevat een op maat gemaakt CMS waarmee o.a. de apotheekshop, medewerkers, locaties en het nieuws beheerd kan worden.
Bekijk project
Webdesign Diessen