Hoeks Barbecues

Loonseweg 20 Hapert

Hoeks Barbecues is een ambachtelijk Brabants bedrijf, opgestart in 1974 door Martien en José Hoeks. Oorspronkelijk richten de bedrijfswerkzaamheden zich vooral op het fabriceren van openhaarden. 40 jaar geleden is Hoeks Barbecues echter overgegaan in het produceren van gas- en houtskoolbarbecues. Destijds werd er voornamelijk voor slagerijen geproduceerd maar inmiddels werkt men  voor alle zakelijke doelgroepen en voert men al meer dan 30 jaar het CE keurmerk (Kiwa).

Naast barbecues in allerlei soorten, maten en uitvoeringen maakt men momenteel allerlei RVS- en staalwerken, voornamelijk t.b.v. de horeca in binnen- en buitenland. Te denken valt aan o.a. tafels, werkbanken, RVS-meubels, afzuigkappen etc.

De laatste jaren is vooral houtskool sterk in opmars waardoor veel opdrachten ontstaan die gebaseerd zijn op invloeden van het buitenland. Denk hierbij aan kippengrills, roterende spiesengrills, gaucho's, satégrills etc.

Ondertussen is de tweede generatie al verschillende jaren werkzaam binnen het bedrijf zodat het familiebedrijf in de toekomst kan worden voortgezet en de ambacht met bijbehorende kwaliteit behouden blijft.

  • Hoeks Barbecues
  • Bouw van de responsive website voor Hoeks Barbecues uit Hapert. De website is viertalig en bevat een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van maatwerk gas- en houtskoolbarbecues
Bekijk project
Webdesign Hapert