VVS Grindvloeren

Sprendlingenpark 3 Oisterwijk

Het ontstaan van VVS vloeren ligt inmiddels bijna vijfentwintig  jaar in het verleden. Eigenaar Frans Vingerhoets begon zijn carrière in de kunststofvloeren bij Strizo in Tilburg en leerde daar de kneepjes van het vak. Na enkele omzwervingen bij andere vloerbedrijven vond hij het tijd voor een nieuwe stap. In November 1999 schreef hij zich in als eenmanszaak en zo is VVS vloeren geboren. 

Na vele jaren in Hilvarenbeek te hebben gezeten en altijd de droom te hebben gehad om een eigen bedrijfspand te hebben was het in de zomer van 2021 dan eindelijk zover. Het pand aan Sprendlingenpark 3 in Oisterwijk werd aangekocht en ingericht tot sfeervolle showroom. Naast Frans werkt ook Ingrid binnen VVS vloeren maar vooral achter de schermen. In hun prachtig ingerichte showroom in Oisterwijk, kunt u verschillende vloeren ontdekken door te zien, te voelen en te vergelijken. Deze ontdekkingsreis samen met het advies van Frans of Ingrid zorgt ervoor dat u een goede, weloverwogen keuze kunt maken. 

  • Grindvloeren.nl
  • Bouw van de responsive website voor VVS Grindvloeren uit Oisterwijk. De website bevat een overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van sfeervolle naadloze vloeren en wanden, die VVS te bieden heeft.
Bekijk project
Webdesigner Oisterwijk