Boerderijterras Jacobushof

Middendreef 2 Boxtel

Jacobushof is een van de mooiste plekjes in het Groene Woud. Het heeft een oude rundveestal die is omgetoverd tot een sfeervol café met een groot terras. In het café kijkt u uit op de koeienstal, en op de opkamer waar woonsfeerartikelen worden aangeboden. Van het terras hebt u een prachtig uitzicht op een groen natuurgebied.

Jacobushof biedt talloze mogelijkheden. U kunt genieten van de Jacobushofkoffie met een likeurtje en hofgebak. Ook voor een uitgebreide lunch bent u hier aan het juiste adres. Het binnen-terras kunt u reserveren voor een gezelschap. Voor de kinderen is er een zandbak, kleine dieren en een oude tractor om op te klimmen. Bij uw fietstocht of wandeling op het natuurgebied Kampina of de Mortelen mag een bezoek aan Jacobushof niet ontbreken.

  • Jacobushof
  • Op de website van Boerderijterras Jacobushof vindt u een ruim overzicht van de mogelijkheden die Jacobushof biedt. Middels grote sfeerfoto's krijgt u een goede indruk van de prachtige accommodatie en de heerlijke plattelands gerechten.
Bekijk project
Webdesign Boxtel