Veterinair Laboratorium

Beekseweg 11A Diessen

Het Brabants Veterinair Laboratorium is een goed geoutilleerd laboratorium met geschoolde analisten die veterinair gespecialiseerd zijn.

BVL beschikt over een uitgebreid portfolio op het gebied van laboratoriumdiensten. Men is 5 dagen per week beschikbaar voor het uitvoeren van onderzoeken zoals bacteriologisch onderzoek, postmortaalonderzoek, hygiëne onderzoek en onderzoeken op melk, bloed, urine, faeces, sperma, oor, haar en huid.

Ook geeft BVL workshops op laboratorium gebied om andere praktijken te ondersteunen in hun lab activiteiten en om de kennis en kunde van de veterinaire laboratoria in Nederland te verbeteren.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door ingebouwde controles en deelname aan rondzendprocedures. Men heeft direct contact met gezaghebbende instanties op veterinair gebied voor advies en ontwikkeling. BVL is onderdeel van Dierenartsen Midden Brabant. De gehele praktijk is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

 

  • BVLAB
  • Bouw website voor het Brabants Veterinair Laboratorium uit Diessen. De website bevat een op maat gemaakt CMS waarmee o.a. de diensten, medewerkers en het nieuws beheerd kan worden.
Bekijk project
Webdesign Diessen