Veganbags

Langereijt 12 Oostelbeers

Lenne groeide op in een klein dorpje gelegen in het gemoedelijke Brabant en was van jongs af aan gefascineerd door mode. Naast haar passie voor mode is ze gek op dieren. In 2018  starte ze haar lang gekoesterde droom en opende de webshop Veganbags.nl. Met deze webshop hoopt ze niet alleen veganisten, maar ook “de doorsnee modebewuste vrouw” te bereiken.

Het is haar ambitie uit te groeien tot een volwaardige speler in de modewereld en een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Veganbags is van mening dat de toekomst van mode diervriendelijk en duurzaam moet zijn. Daarom verkopen zij uitsluitend duurzame tassen die groen, eerlijk en diervriendelijk zijn, waarvan een groot deel PETA-approved is. Vegan tassen zijn vooral mooi. Dat is voor veel consumenten de voornaamste reden om voor vegan te kiezen. Toch zijn er veel meer redenen om een vegan tas te nemen. Denk maar eens aan het dierenwelzijn en het milieu.

  • Veganbags
  • Inrichten en stylen van de webshop Veganbags. De website is gebouwd met SAAS webwinkelsoftware. Hiermee kan o.a. het assortiment, de klantenservice en de blog beheerd worden.
Bekijk project
Webdesign Oostelbeers